среда, 25 октября 2023 г.

21-22.10.2023. "12.Baltijas Dzintara kauss: Gads pēc gada ceļš uz veiksmēm Taekwon-do ITF"

12. Baltijas dzintara kausa sacensības, kas notika no 2023. gada 21. līdz 22. oktobrim Rīgas Sporta manēžā, pulcēja daudzus uzticīgus Taekwon-Do praktiķus no Latvijas, Igaunijas un Somijas. 

Šogad turnīram bija unikāla izšķiršanās, jo vienlaikus Eiropā notika vairākas ITF Taekwon-Do sacensības, ietverot Beļģiju, Zviedriju, Serbiju, Īriju un Itāliju. Neskatoties uz šo plānošanas konfliktu, Baltijas dzintara kausam izdevās uzturēt tā reputāciju kā izcilas un konkurences bagātas sacensības.



Sacensībās aktīvi piedalījās vairākas Latvijas kluba komandas, iekļaujot pilsētu Jēkabpili, Liepāju, Madonu un Rīgu. Šīs komandas apliecināja Taekwon-Do kopienas Latvijā talantu un prasmju daudzveidību, veicinot sacensību kopējo panākumu.


Igaunija spēlēja nozīmīgu lomu Baltijas dzintara kausā, piedaloties komandām no Tallinas, piemēram, "Hwarang", "Katleri" un "Shogen Club", kā arī komandai no Pērnu - "PTK". Igaunijas stipra pārstāvniecība uzsver turnīra reģionālo pievilcību un aizraušanos Igaunijas Taekwon-Do entuziastiem.



Somijas klubs "Lohjan ITF Taekwon-Do ry" veica nozīmīgu ieguldījumu, pārstāvot Somiju Baltijas dzintara kausā. Viņu dalība ne tikai pievienoja starptautisku dimensiju pasākumam, bet arī uzsvēra ITF Taekwon-Do pieaugošo popularitāti Baltijas reģionā. 




Visas sacensību laikā jaunie sportisti apliecināja neatlaidīgu izturēšanos un uguns spirtu. Dalībnieku starpā bija jūtama brālība, viņi sacentās cienīgi un atspoguļoja Taekwon-Do pamatvērtības, tai skaitā pieklājību un godīgumu.



Kopvērtējumā vislabākās pozīcijas ieguva šādas komandas:

1.vieta:  SK "LTCS" ( Rīga)
2.vieta: "Shogen Club" (Tallina)
3.vieta: "Katleri" (Tallina)

2023. gada Baltijas dzintara kausa sacensības, neskatoties uz izaicinājumu vienlaikus notiekošiem starptautiskiem notikumiem, bez šaubām bija veiksmīgas. Organizatori, dalībnieki un atbalstītāji parādīja izturību un pielāgošanos, nodrošinot, ka sacensības uzturēja augstos standartus un sacensību garam. LTCS uzvara kopvērtējumā simbolizē Latvijas Taekwon-Do praktiķu apņemšanos un darba vērienu.


Baltijas dzintara kausa 2023. gada sacensības pierādīja lielisko izturību un vienotību Baltijas reģiona ITF Taekwon-Do kopienā. Neskatoties uz vienlaicīgu starptautisko notikumu plānošanas konfliktu, sacensības turpina attīstīties, pateicoties dalībnieku un organizatoru apņemšanai. Mēs ceram, ka nākotnē šādas situācijas var izvairīties, jo ITF vadība veic soļus, lai saskaņotu notikumu kalendārus, nodrošinot jautājumu risināšanu caur centralizētu plānošanu, ļaujot dalībniekiem demonstrēt savas augstās prasmes uz iespaidīgos sacensību notikumos.

Комментариев нет:

Поиск по блогу